Abstrakt kunst til væggen

Abstrakte ekspressive malerier af Lone Reedtz er mangfoldige i deres farver, størrelser, udtryk, dynamik og de følelser, de fremkalder. Hvert maleri er unikt, mageløst, kompromisløst, et enestående unika som skaber individuelle oplevelser.

Et abstrakt maleri på væggen ændrer stemningen og hele dynamikken i et rum, og spiller en væsentlig rolle i, hvordan rummet opleves. Det samler rummet, giver rummet ekstra personlighed, og sætter prikken over i’et i din indretning. Det er som at tilføje rummet et helt særligt vindue, et vindue til underbevidstheden, til det indre landskab.

Et abstrakt maleri på væggen er både et æstetisk omdrejningspunkt og et fascinerende samtaleemne som, med dets ekspressive og subjektive natur, åbner op, fremmer den kreative tænkning, inspirerer til fri fortolkning og giver samtalen lidt ekstra dybde og kant.

Har du et rum, som trænger til at få mere karakter? Om det er entréen, stuen, gangen, køkkenet, alrummet, trappeopgangen, soveværelset, badeværelset, børneværelset, teenagerværelset, hjemmekontoret, i sommerhuset eller på arbejdspladsen, kan du sikkert finde det helt rigtige maleri på ArtbyReedtz.dk.

ArtbyReedtz.dk er stedet hvor du finder det største udvalg af abstrakte ekspressive malerier af Lone Reedtz

Mød Lone Reedtz og oplev hendes malerier på kunstudstillinger og førende design og indretningsmesser eller på Lones eget galleri i Haderslev, efter aftale.