Din garanti for kvalitet og tryghed

Lone Reedtz bruger kun materialer af den højeste kvalitet til sine malerier. Hvert maleri er beskyttet mod UV-lyset og miljøforurenende stoffer i luften, som over tiden kan skade overfladen. Malerierne bliver leveret klar til at blive hængt solidt op på væggen.

Du kan lære mere om de materialer, Lone anvender til sine værker her:


Uanset om det er et maleri på lærred, på papir, med eller uden ramme, så kan du regne med et kvalitetsprodukt som holder hele livet.

Føl dig sikker i dit valg
Det er vigtigt for os, at du vælger det helt rigtige maleri til netop din væg, dit rum, din indretning. Derfor bruger vi kunstig intelligens og "augmented reality - AR" til at hjælpe dig med at vælge det perfekte maleri. Med vores nemme og intuitive "View in AR"-funktion kan du se ethvert af Lone Reedtz’ malerier på din egen væg, igennem din mobil eller tablet.

Du kan læse mere om hvordan det fungerer her.

Levering uden besvær
Hos ArtbyReedtz.dk er leveringen hurtig, og gratis over 499 kr. Dit maleri sendes forsikret og forsvarligt indpakket. Du har også mulighed for at afhente dit maleri i vores galleri i Haderslev, efter aftale.

Fuld tilfredshed
Fuldt tilfreds eller pengene retur.

At se et maleri igennem skærmen er selvfølgelig ikke helt det samme som at opleve det, oppe på væggen, se de mange små detaljer, de subtile farvenuancer, se hvordan lyset i rummet spiller sammen med maleriet igennem hele dagen, og ikke desto mindre, mærke de følelser du får når du betragter det.

Det synes vi, du skal have god tid til. Derfor får du hos ArtbyReedtz.dk en udvidet returret på 14 dage fra det tidspunkt, du modtager maleriet. Så er din returret helt uafhængig af fragtmanden.